Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en av Yrres vackra originaltexter "Cittror"


Cithers (Yrre)

~*~

Bring me that canakin, 'cause I tremble with thirst,

which has the dawning sun's filtering rays

rasping salinity from a thousand seas

still in the swells of nativity a vow ordains


Fill up my chalice 'til it spills over

send out the cortege, mounted in drunken intoxication

by the labour of a spring, sprightly and frolicking


Since I have risen from my winter's hibernation

 

(Yrre 25 Mar 2013)


L Patrik W Johansson english version 16 Apr 2016

Cittror

e-book: 

Poem Gems 2010-2015




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-18 18:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tack så mycket! Den blev så bra :D
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Vackert ...
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP