Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj månad

Ja nu var vi redan inne i maj
vad månaderna går fort
nu blommar vitsipporna
gullvivorna det är
så vackert och levande
när man ser vad naturen
kan åstakomma

Barnen glider fram på
sina skatebordar
skrapar armar och knän
bara man plåstrar om
så är allt i sin ordning
igen

Vi börjar längta till semestrarna
och barnen sina sommarlov
med sol och bad
vi har mycket att se framför
oss nu så ut och njut
av våran vackra natur




Fri vers av Ann-christin
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin