Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka är vi

Knackar in rutan

Stjäl en bil

Rånar en mamma

Uppger falska profil

Föddes i trubbel

Upplevs som fel

Hamnar i knipa

Men det är ingen som ser

Född i trubbel

Är samma som osynlighet

Eller förmågan att se det som ingen annan ser

Gatan är någons hem, kanske är det ditt?

Det är i alla fall inte mitt

Det är vi tydliga att påpeka i varje chans vi får

Kolla hur mycket jag tjänat
under detta år

Jag står på mig

Och säger att liv är liv

För vilka är vi

Att bestämma

Över oss




Fri vers av Sjoholm
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-18 23:20



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra skrivet
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm