Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal man gör så gott han kan

att ro sin gamla eka in till land
Ro in den till paradisets strand där han sen kan gå
i lugn och ro med sandalerna fulla med sand
och bara titta på tjejerna
Tjejerna med alla de goda grejorna
Som godis för ögonen
Ögongodis
Bara gå där fram på playan som en liten lodis
och njuta och vara glad över att han lyckats
överleva sin därute på havet
så förlista gamla skuta
För där var därute på havet som hela hans liv
hade kunnat slutat...

En gammal man gör så gott han kan!

Ken Cassel
19/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 713 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-19 01:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rolig
humoristisk text
med allvar i
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel