Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du verkligen vill ...

... någonting
som är väsentligt
för dig
i ditt liv ... 

... och ger
såväl dig själv
som det du vill
tid ...

... kommer du
att uppnå/få
det du vill ...

Kanske ej
riktigt exakt
precis som du tänkt dig
men som i någon form
som om du
öppnar dina sinnen
kommer att ge dig
innebörden och meningen
i det du verkligen vill ...

Om du ej
oavsett lyckas
uppnå/få det du ville ...

... så var det
förmodligen ej
det du verkligen ville ...

... eller så ville
du det ej tillräckligt mycket ...

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-04-19 17:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visdom i dina ord.. Tycker om..
2016-04-20

  Ingrid Trolle
Det gäller att inte
ha för stora förväntningar
så blir besvikelserna inte
så svåra
2016-04-19

  Solstrale VIP
Ja sådana, tidsfördriv att tänka sig att man inte velat tillräckligt, jag satsar allt smäller i väggen ibland, ibland lyfter jag omgående,,, och ser en stund Ikaros flyga och störta jämte mig, vi landar mjukt i poeter.se... Och får lösa din vackra text, känns genast som sammet i själen!
2016-04-19

    Sefarge VIP
Ack ja!
Och det klassiska:
"Den som söker skall
Finna"snuddar vid
Detta klokskriftade
"Tankeverk"
:)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP