Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgångar

Jag minns

din hud

dina läppars avtryck över mina skuldror

som ett bladverk

slingrande över ryggraden

att andas samma luft

att se världens fönster

i dina ögon på kvällen

en spegelbild av min egen längtan

i din blick

du bar exotiska kartor vid din hals

 

i varje åder som jag kysst,

vild forsande glöd

så mjuk

så omslutande

böjlig och magnetisk

din famn

som en spiral

av gnistrande

blomknoppar

att kyssa sig vild i

att vaggas iväg i

att smälta samman med

 

jag minns 

 

solnedgångar

att falla i

att älska i

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-20 21:08



Bookmark and Share


  Änglaögon
Denna var väldigt vacker. Gillar.
2016-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Så skönt tonande kärlekssång denna dikt att sjunka ner i och låta sig förföras av.... Gillar Gillar
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter