Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga möta sanningen

som det sagts i alla tider
och dem som vet dem vet

politiker styrs inte av folket
vi har inget eget styre

demokrati är en fasad
agendan är helt annars

snälla

granska världen
från alla håll
och vinklar

snälla gör det

lämna dimman
träd in i ljuset
och möt sanningen




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning