Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångenskap

Det liv du levde
innan lönen
började påverka
din vardag
var den tid
du var någorlunda
fri




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-06 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har varit med lika länge som mig.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning