Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan sysslar vi med!

Man ska inte ifrågasätta och göra sig hörd
är man inte tyst och undergiven är man störd
och att komma ihåg är att alltid rikta blicken
raka vägen neråt med böjd nacke i mobilen
klaga får en absolut inte sysselsätta sig med
utan man ska enbart se glad ut när man står i led
och i ett land som Sverige där alla har det så bra
agerar man innanför ramarna och det är ett krav
samhällets normer som media och patrasket skapat
är till för att följas annars blir man uthängd och ratad
feghet värderas högre än att vara den som bär svärdet
samtidigt pratas det ständigt om allas lika värde
vi är inte fria utan vi är yra höns i bur
borttappade själar med Hollywood som kultur
en skam för mänskligheten hur vi uppfostrar våra barn
energidrycker och kolhydratbaserad mat
samhällets sjuka normer har lett oss in i en trans
ett ständigt velande som aldrig leder någonstans




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 10:17



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Bra beskrivning på ett kastrerat folk. Dessa yra inburade, själsligt borttappade själar är också könslösa och går under det gemensamma namnet "hen", vilket jag anser vara den yttersta förnedringen av ett folk vars Vikingaanor och blod fortfarande rinner i våra ådror.
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning