Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadenten

Han var en turk från Stavanger
som gick under namnet
Urban Wallander
han bar burka på landet
umgicks med funkistanter
och tillsammans luktade dom
på lurkar på stranden




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-03-07 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning