Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämmade röster

I mina ögon
om man röstar
får man inte klaga
för om röstar
har man gjort sig fri
bördan att ta sig mod
att vilja försöka
förändra i samhället




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 333 gånger
Publicerad 2017-10-06 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning