Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundprinciper

Allt utöver en icke
retuscherad sanning
är underhållning
och underhållning
är en icke sanning
framtagen i syfte
att hålla folket
borta ifrån sanningen




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-06 11:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bäst att dribbla bort korten så att
det katalanska folket inte kan rösta tänkte måhända Spanien, vilket
kan vara ett sorts variant på din framställan.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning