Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftiga tider

dunkla mörka skuggor
gnistrar i parkens mörker
en del vill inleda
den andra delen är hjärtlös
lynniga enfaldiga ljud
bultar i mitt sinne
och vägrar lämna det ifred
häpnadsväckande gott vin
serverades genom venerna
jag passade vidare glaset orört




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-21 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning