Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärlek

 

När du vilade  i mig

öppnades dörren

till något nytt

ännu inte namngivet

 

skärvor drogs ihop till 

former och helheter:

synteser av det liv jag levt

 

mina inre ögon öppnades,

orkade se och möta det jag inte

tidigare förmått omfamna

 

*

 fylldes av tacksamhet

 

*

styrkan var inte farlig för dig

den hotade dig inte

 

 

behövde inte krympa  

                                 för att passa in

ängslan att förlora färsvann      

                                                 krampaktigheten löstes upp

 

lugn kom i dess ställe

 

Förälskelsen    

                                        som alltid skrämmer mig  

 

övergick i  F R I D

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-21 23:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att vila tryggt i kärlekens famn...underbart...
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Jaa, förälskelse är en väldigt stark känsla som t o m kan vara skrämmande pga sin styrka och pga att vi är rädda att fortsättningen inte blir den önskade.
2016-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om kärlek, som helar och läker.
2016-04-22

    ej medlem längre
Frid är ett vackert ord - och så är din dikt.
2016-04-22

  Henning Hson
Applåderar!!
Gillar denna...
2016-04-22

  ULJO
Underbart fin skrivet
2016-04-22

    ej medlem längre
Du skriver väldigt bra.
2016-04-22

  Fem hjärtan VIP
Jättefin, gillar speciellt den sista strofen.. " förälskelsen som alltid skrämmer mig övergick i frid"
2016-04-22

  Ninananonia VIP
Underbart skrivet… frid..
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell