Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÅR ÖVER

Att leva är svårt men vad har man att välja på
ingen har sagt att livet ska vara lätt

Jag bär mina bördor och det är tungt
som kröker min rygg o ger mig smärta

Men det finns två alternativ att leva eller dö
alla ska vi födas leva för att sedan dö
ingen kommer undan

Men ibland vill jag dö tidigare än vad mitt
liv ger mig i årtal det gör ont då och jag
orkar inte mera

Då sträcker jag mig för varje halmstrå
att ta tag i för att orka lite mera och
jag vet att det går över




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-22 00:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat om livet, som inte är en dans på rosor!
2016-06-25

  Minkki VIP
"jag vet att det går över" - fint!
2016-04-26

  ULJO
Ja livet är ingen dans på rosor. Allt gott till dig
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen