Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Stillheten skymtar
bortom all oändlighet
jag står helt stilla




Bunden vers (Haiku) av Hurdler Kenning
Läst 415 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-22 02:58



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Jag gillar tidslekar, fint med den enkla formen med det stora perspektivet.
2016-04-22

  Hurdler Kenning
Fri tolkning.
2016-04-22

  Ponkla
Den var insiktsfullt bra!

ps. Undvik punkter (och andra tecken än bokstäver) i haikusarna. ds.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning