Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar

Jag vägrar att vara pk
att bara stå där och se på
köper jag en skiva
lyssnar jag på hela
och inte bara tre spår




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning