Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasdörrar

Människorna i min tillvaro är som glasdörrar
antingen ser jag igenom dem
eller så öppnar jag dem och går igenom




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 17:02



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Bra. Kul bildfint.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning