Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toka på dig själv

Sitter du och drömmer, sa han
Jag tänker, sa hon
Din lilla toka, sa han
Fuck you, sa hon




Övriga genrer av C lupus
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus