Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONNUMMER


Som ny blev jag märkt
Först var de nio
Sen blev de tio
Ett sånt tjat om siffror!

Nåja, det är överhetens sätt
Att på mig hålla rätt
Utan bråk och blod
snarare med klassisk metod




Fri vers av C lupus
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-01 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus