Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tänker jag nu....


SMACK

Är du sur nu
Nää
Varför säger du inget
Jag är tom
Tom
Död
Död
Du upprepar
Hur tänker du
Jag känner
Du känner dig död och tom
Ja
Jag skulle inte / slagit dig / Dödat katten / Kräkts på svärmor ....Välj själv!




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus