Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TO BE OR NOT TO BE

När jag inte var här
Fanns jag inte
Sen föddes jag
Och jag finns
En gång kommer jag att dö
Då slutar jag att finnas.

Finnas, fanns, har funnits
Är allas lott
Och mest i förfluten tid.




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 304 gånger
Publicerad 2016-06-01 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har varit död, och kommit tillbaka. det är inte som du tror. "och mest i förfluten tid" fattar jag inte, så, så, så... "death is infinite wakedness " - haruki murakami (typ, från en av hans noveller)
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

C lupus