Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen steg


Pappa och mamma var barnen
Jag gick tusen steg

Svarslösa och ansvarslösa barn
Jag gick tusen steg

Vi älskade varann
Jag gick tusen steg

Kärleken på repeat
Jag går tusen steg




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-05-30 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus