Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSIKTSKORRIDOR


Hon rör sig

Bland kulvertens

Stängda dörrar

Drar i ett handtag

Dörren är låst

Ljud från taket

När det sjunker

Hon sjunker

Taket slickar

Hennes ryggrad




Fri vers (Fri form) av C lupus
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C lupus