Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har jag hatat

Aldrig har jag hatat
Tills nu
Tills du

Aldrig har jag önskat någon ont
Tills nu
Tills du

Allt du säger
Hetsar
Eldar
Bränner
Mig

Allt du säger
Men jag hejdar mig

Aldrig har jag hatat
Tills nu
Tills du




Fri vers av Sjoholm
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-22 19:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott
2016-07-01

    ej medlem längre
bra.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm