Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration

Den finns där
överallt.

Gömt i skuggorna,
i solens strålar
och regnets renande känsla.

Inspiration,
väntar bara
på att se vem fångar ögonblicket.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-22 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit kram
2016-05-08

  Julio VIP
Tycker om denna
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson