Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att dras med av vackrare väder i från att ha hafft det jobbigt jobbigt med det mesta runt om


våren lyffter upp mej

 

vårens krafter lyfter mej upp igen  från en mental nerslagen plats 

där det har rådit mörker och kyla lika starkt som årstiden som nu är 

 

slut  jag blir upplfft starkt igen jag fylls med krafter som jag inte

trodde fanns längre kvar inom mej  men det finns där djupt inom 

 

mej och har gjort hela tiden det var bara jag som hade givit upp för 

ett tag och låtit mörkret ta över och utöva sin makt när jag blir svag 

 

och slutar tro på mej skälv och ljuset det är då det onda slår till i

mörkret när du jag är svagare men nu dras jag upp med full kraft 

 

våren är här med full kraft igen allt i  ljuset är så vackert jusst nu 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-23 14:40



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fantastiskt fint skrivet.
orden beskriver det totala mörkret kontra ljuset som återvänder.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten