Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket

För mycket folk för mycket
Ibland kan det bli så
Vara så
Jobbigt värre många gånger
En massa som trampar varandra på tårna
Pratar i munnen på varandra
Det börjar att blöda i öronen för en annan
För mycket information att ta in på en gång
Att bearbeta
Bäst att bara hemåt gå innan man får huvudvärk
Säga till sina vänner
Ni får ha det så bra så länge
Hej då…

För mycket!

Ken Cassel
23/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-23 21:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan lätt bli för mycket...lagom är bäst...
2016-04-26

  Solstrale VIP
Ja ibland blir det bara för mycket, och det är inte roligt för en själv, men acceptabelt att få avvika, händer mig med då och då... Måst bara gå... Jag sms.ar eller ringer och säger hur det ligger till, blir modfälld av att i nuet säga till... Tycker det var en självinsiktdfull text!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel