Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra ögon, hjärtat är det samma

 

 

om några år 

ser jag dig med andra ögon

om många år

är mitt hjärta det samma 

jag vet, jag kommer att tappa andan 

när hjärtat slår volter

när mina andra ögon ser dig

och retas

genom att skvallra

nu är vi hemma igen 

 

 

 

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 00:03



Bookmark and Share


  Trädskugga
En lite privat och esoterisk text, men sprudlande och rask. Hoppas att ni kommer hem många gånger än :)
Bra!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP