Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April, april

April, april, du gör som du vill,

det skulle vart fint med en mild liten bris,

men du sänder oss kulor av is.

 

April, april, du gör som du vill,

när du vägrar att tillåta vinter att dö.

Du, vet du vad, jag ser flingor av snö!

 

April, april, du gör som du vill,

men du gör mig nu aningens skraj.

Säg, vad har du så starkt emot maj?

 

April, april, du gör som du vill,

du gör som du vill ett litet tag till,

men snart får du allt TIGA STILL!




Bunden vers av Stephie
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 15:39



Bookmark and Share


  Jaseph
En rimmad betraktelse om en bedräglig månad. Fin stående förstarad i varje strof som leker med orden i en känd ramsa. Som sann vintervän får jag dock erkänna att jag uppskattar aprils lynnighet. Det finns något i den här månaden som är både lekfullt och spännande. Fast det skall bli härligt med maj!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie