Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att släppa taget om någon


Vi skulle ha gått

allt vi var va svårt
när du älskade mig
älskade jag inte dig

när du ville gå
grät jag dig kvar
och du stannade i lakanen

den natten skulle vi ha gått båda två
förlåt mig för att jag drog
i själen du ville bevara

jag ska aldrig mer ringa dig om natten
och du ska inte kyssa mig mer

snälla sitt still en stund
jag vill bara skriva ner dig
andas lugnt

så går vi sen




Fri vers av JHessling
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-24 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JHessling
JHessling