Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara två bokstäver

om
tänk om
om inte fanns
fanns inte jag men
då om finns
finns jag och
kan ge Dig

omtanke




Fri vers av Bengt VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 08:08



Bookmark and Share


  rondell
Såå fin och ordet "omtanke" värmer ens hjärta:)
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Fina tankar om...
2016-04-25

  DominiQueen
Så näpet och sött, Dina ord..
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP