Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frölunda


SM Guld.


Tror ni att den satt gött eller!

Och jag skall vara en så kallad man.

Men fan vad jag har gråtit!

Efter matchen igår.

Låter mycket ytligt.

Men nu är det bara så det är.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2016-04-25 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP