Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i en ständig skyttegrav


Jag lever i en ständig skyttegrav.

En lerig och blöt sådan.

Och stoppar jag upp huvudet en millimeter.

Så skjuter de mig direkt.

Hittills har jag undvikt det skottet.

Men jag vet ju.

Att jag inte kan ha sådan tur och skicklighet.

Hela tiden i framtiden.

Någon gång kommer de ju att knäppa mig.

Jag hoppas bara att när skottet kommer.

Att det går fort.

Så att jag slipper lida.

För jag har ju lidit i hela mitt liv.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-04-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP