Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oraklets tankar om

om kunde bara
vara ett magiskt ord
jag viskar i Ditt öra

om är motsägelsefullt
i sin spegling av
den komplexa bilden

av människa
om
man tänker efter

är det svårbegripligt
om
framtid




Fri vers av Bengt VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 14:26



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Verkligen så!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP