Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 Ords Haiku

En blå dag tog vid
I en kall vind grät han tyst
is föll från död tall




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-05-04 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP