Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(feb 2009, ngt omarbetat)


förtröstan

 

vi har en vilja

att lyckas denna gång

 

 komma igenom

 inte ge upp

 svika eller missförstå

 

vi har landat hos varandra

i en ny början

med nytt hopp

 

du fyller mig med ro

 

 stillnar

 

tycker om livet igen

 

 

försonad med min uppgivenhet

vilar jag nu i förtröstan

om att allt kan helas

 

 

det är vår tid nu

 

vi har väntat så länge

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-26 13:58



Bookmark and Share


  mike irow
romantisk o vackert!!!
2016-05-09

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin dikt !
Tillslut vänder det och det blir möjligt...Hoppfull ..
2016-04-27

    Max Poisé
En vacker underton, med tydlig sötma som balanserar tydligt mellan de underbaraste av känslor!

Bugar inför detta! Bravo!
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Fin! Jag finner en motsägelsefullhet mellan:

vi har landat hos varandra

i en ny början

med nytt hopp

* och *

försonad med min uppgivenhet

* Kanske jag som tolkar "fel"?!
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Diktat i hoppfull vacker ton.
2016-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och mycket fint...
2016-04-26

  DominiQueen
Så vackert, ja älskade syster, "det är vår tid nu" vi är "Army of Lovers"

Ljuskram och kärlek i tillit.
DominiQue
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell