Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att få vara sig själv


Stark

Hon är stark
Starkare än resten av dem
För henne fanns det inget annat alternativ
Världen var tuff,
Den formade henne
Ändrade på henne
Gjorde henne till stål
Och sten
Sedan kom han/hon
Och lät henne vara
Svag
Och äntligen fick hon andas
Och leva
Utan att behöva vara stark
Hela tiden
Hon fick vara sig själv
Och äntligen leva
Göra som hon vill




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-27 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro