Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amsterdam


Rijksmuseum


Världhistoriens längsta dag.

Visade sig vara en av de bästa dagarna i mitt liv!

Taxin hämtade oss kl. 04.10.

Och vi var trötta.

När vi landade på Schiphol.

Men denna dag igår i Amsterdam var totalt oslagbar!

Som denna dag.

Och det är Kings Day i Holland.

Och de har stängt av hela stan.

Och vi såg lite trötta ut vid frukosten.

Men det enda ägaren sade var;

“It´s a free country!”

Och i dag tog vi en cabbe till Rijksmuseum.

Via Central Station.

Och hade intellektuella samtal med Martin.

Och vi hade “Fast Line Tickets”

Och vi kom rätt in.

Och såg Gogh.

Och Rembrant och Veermer bland andra.

Och min hjärna fullständigt exploderade.

Och för att sedan sedan kliva upp på hotellrummet i red light district.

Trots alla skyltfönster med kvinnor.

Och krama sin fru.

Och ta en powernap.

Är totalt gudabenådat.

Och Tabir körde oss hem.

Och var högst trevlig.

Och min enda ambiton var.

Var endast att ligga och krama min fru.

Och vi fick detta.

Detta stora.

Och när jag skriver detta just nu i Amsterdam.

Och när jag tänker till på hur jag skall formulera mig i dikten.

Så lägger jag min hand på min kvinna och smeker henne ömt.

För att jag älskar henne!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-27 19:28



Bookmark and Share


  DominiQueen
Åååååå såååå berörande, sinnligt vackert en dag ur Ditt liv, så mycket Kärlek.. Ljuvligt.

Välsigne er kärlek
LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP