Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vänder jag dig ryggen.

Minns du vår längtan?
Våra känslor som rusade i våra kroppar,berusningen av våra kyssar.

Men vår väg delades och vi kom ifrån varann, vi hade inte samma mål i livet och vi var i olika stadier.
Men ändå vet jag,att vänder jag mig om så finns du där.
Vi är aldrig långt borta från varandra våra känslor och våra själar följer varandras liv.
Tryggheten i att veta att vi kommer alltid vara vi,vad som än händer i vårt liv eller vilken väg vi än tar.

För vi vet att vi vänder aldrig ryggen mot varandra för evigt.

Och blundar jag så känner jag din hand i min.
Dina ord som viskar i mitt öra.
Och ditt hjärtas slag mot min kropp.
Det känslan kommer vi aldrig förlora min vän.

Din vän <3




Fri vers av Angel of love
Läst 509 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-04-28 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet vännen!
2016-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Stark vänskap som alltid finns kvar...mycket fint...
2016-05-04

    Max Poisé
Klockren ( det finns ord jag tolkar mellan raderna) och det är så vackert!
Salute!!!
2016-04-28

  Maria Sundelin VIP
Fint om något som aldrig försvinner
Kramar
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Fint skrivet, men lite sorgligt, såklart..
2016-04-28

  louisegirl
Underbar vänskap <3
Fint skrivet!
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Fin :)
2016-04-28

  M M Mannheim VIP
Så är en riktig vänskap!
2016-04-28

  Lars Hedlin
Helt underbart vackert varmt och evigt :) kram <3
2016-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömhet och kärlek i fin förening i din vackra text, med hopp som strålar.
2016-04-28

    ej medlem längre
En innerlig varm känsla bor i din vackra text.
2016-04-28

  ULJO
Din vän så fint
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love