Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purpurnatten

 

Du och jag

är sammetsfjärilar 

sida vid sida, 

i purpurnatten. 

 

Vi flyger svävande 

över en äng

under oss, en ocean

av violer i blom.

 

Vi lever, i ett andetag 

för dofterna

som lockar oss med

i purpurnatten. 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-28 22:22



Bookmark and Share


  Mike
Underbar dikt som får en att sväva iväg till drömlika platser. Starkt om sprakande kärlek. Vacker poesi med fina Prince-referenser.
2016-05-04

  Linda CH VIP
En skön text!
2016-05-02

  anathema VIP
Väl vägda ord som framkallar drömska bilder. Vackert!
2016-05-01

  Fredrik P. VIP
Kärlek när den är som bäst och härligt diktad.
2016-04-29

  Ingrid Trolle
Åh så vackert
så mjukt
2016-04-29

  ULJO
Oh så vacker kärlekspoesi
2016-04-29

  Nils-Robert
Ljuvligt.
2016-04-29

  Ninananonia VIP
Åh, vad vackert.. :)
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP