Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster Sol

Syster Sol är en förtjusande blond kvinna
i sina bästa dar
En vacker kvinna i en kort kort kjol där man
kan skymta att hon i sin höfthållare
har en söt liten pistol
En kvinna med skinn på näsan med andra ord
Riktigt cool
För hon kan även sjunga skjortan av vilken man
som helst
För när hon sjunger sådär underbart vackert om
sagornas sånger blir man som helt frälst
Blir alldeles till sig
Vilken kvinna
Så henne vill man gärna ha då hon sjunger
så himla bra
Så Syster Sol vill man gärna ha med sig
vart man än går
För när hon sjunger för en smälter man bort
som choklad då man känner sig
så himla glad
Kan det bli bättre än så
Så Syster Sol, får jag lov till den här första dansen
För låt oss dansa över himlavarvet bara, du och jag
till en av dina sköna låtar som heter
Tra la la
Om du vill ställa upp på det så gör du min dag
Det vet du va, Syster Sol?!
Kram på dig!

Lyssna gärna på Syster Sol i Sagans sånger
så förstår ni vad jag menar
Hon är riktigt cool…

Ken Cassel
29/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 14:47



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Tralla la la nu sjunger jag för dig, sänder solens varma strålar som en kram runt dig. Trevlig valborg =)
*Fin text*
2016-04-30

  Karina"Kia"
Härligt skrivet om syster sol och hennes röst i reggea..lite soul..

Jag gillar Aldrig Ensam!

2016-04-29

  Solstrale VIP
Ja syster sol hon är cool går sällan i moln! Hyllning på hög nivå gillar!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel