Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubbleriet


Några minuter bort
lösningen på en del av grubbleriet
ändå denna tvekan
denna väntan
duger ej
duger ej

fast så lätt
det räcker

ty det kan inte vara lätt
jag snubblar nog
i farten

på väg
mot det

jag redan kan




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-29 15:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett jag är inte större än så
kanske för stunden ett 'jaså?'
Men med tiden en tjomme
som inte ville komme
till slutsatsens 'närapå'.
2016-07-22

  ULJO
Bra skrivet
2016-04-29

  KYREUS of Sweden
du menar kanske grubbleriet?
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP