Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mörka krafterna försöker att ta mig.


De mörka krafterna försöker att ta mig.

Men vet ni vad?

De har inte en chans emot mig!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-29 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP