Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

 

Mitt i

Mitt i steget

 

från ett ögonblick

till nästa

 

och jag undrar:

Varför?




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 20:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
undran heter vår arvedel, mitt i steget
2016-04-30

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
kommer ihåg
att den frågan alltid bär svaret inom sig.
så det är bara bra
att du rör om i huvudet
som i soppgrytan
rör så du kan analysera innehållet: kålbitar sopprötter... m m
:)
2016-04-30

  DominiQueen
Några lär ut och menar på vi ska leva i frågar..
De menar på att då öppnas universums överflöd. De har speciella tekniker hur ställa frågan. Det ligger säkert en poäng i det, även om jag föredrar spontana ord... Pekpinnar i alla ära, men bättre att saker från grunden lära och gör freestyle.. Från hjärtat..

Fråga på Du min vän.
Det gör Dig så vis.
Förlåt, visare så klart .
Kloke fine Du

Ljuskram
DominiQue
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP