Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskönat

inlärda tankar
kategorisera
förd bakom ljuset
media
sök på djupet
finn svaren
leva för stunden
förskönat

lämna bubblan
läs din historia
tänk efter
syna världen
förstå nutid
orka vilja
Periferiseende
Direktseende




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-30 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning