Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det small

Jag vet inte vad det var,
men någon sorts explosion
måste det ha varit.
Det blev mörkt, kolsvart.
Strömmen var borta, bara försvann,
kanske ett överslag i ställverket
här i närheten.
Efter ett par minuter
kom strömmen tillbaks, tillbaka.
Vet aldrig vilket som är bäst
att skriva.
Tillbaks eller tillbaka?




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-30 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom