Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktiga män

Det är dags att män tar tillbaka sin manlighet och blir riktiga män igen.

Riktiga män som kan stå ut med att inte veta.
Riktiga män som kan stå ut med att känna en annan människas infernaliska hjälplöshet och ändå stanna kvar med den andre.
Riktiga män som kan lyssna även om det smärtar att inte kunna lösa den andres problem.
Riktiga män som vågar ifrågasätta sig själva.
Riktiga män som vågar sätta sig in i andras perspektiv.
Riktiga män som kan stå ut med att se sig själva som anledningen till någon annans lidande.
Riktiga män som kan bära skuld även om den är tung och gör att man inte kan fokusera på "viktigare" saker.

Låt oss bli riktiga män igen. Män som i människor.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-30 11:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
för att dessa män ska bli "riktiga" tror jag feminismen är jätteviktig
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen