Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sweet smelling scenery to Marillions marvellous music slightly majestic https://www.youtube.com/watch?v=nu9n3PyzU1A


AprilEpilog nr 9 : Sista Största slottsSpiran

 




intorkad i tapet

bakom våra våta verser

virrar vackraste lavendel sig bort i Versailles

where all is less than mirrors for your eternal playing card, Antoinette

tar två par kungar, får upplösa din mayaslöja

med mindre marinerade Aj-aj

ja, hittar ljuset ut

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-30 14:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Härligt slingrande spira. Gillar särskilt v-raden.
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP