Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik

länge har
jag hållit
dig borta

gömt mig
bakom ord
tysta

men när
jag låter
dig fylla

mitt hjärta

vill det

nästan brista




Fri vers av Bengt VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-30 14:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så fint. Kärlek.
2016-04-30

  KYREUS of Sweden
Rörande vackert!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP